Over mij ♡

Ik ben Sara van Groot , de persoon achter de blog. Ik ben 16 jaar en hou eigenlijk al mijn hele leven al van lezen en schrijven. Op deze blog zal ik zo vaak mogelijk te proberen te schrijven over beauty, fashion en lifestyle. Op mijn blog zal ik eigenlijk alleen schrijven over dingen die ik heel leuk, interessant of juist heel belangrijk vind. Ik zal dus al mijn interesse delen, en heb daar ontzettend veel zin in.

Schrijven is echt 1 van mijn grootste hobby’s. Een veel grotere blog is echt 1 van mijn grootste dromen. Ook hoop ik dat ik er steeds beter in word. Naast schrijven vind ik het ook heel leuk om te gaan shoppen, lezen, met make-up bezig te zijn en veel tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Ik ben zelf iemand die niet te lang ergens over nadenkt maar gewoon doet wat goed lijkt. Ik geniet zoveel mogelijk van het leven want het kan zo weer over zijn. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, onthoud dat maar. Ik zit nu noch op school en dat hoort denk ik ook op je zestiende. Ik zit nu noch op het VMBO en hoop over 2 jaar HAVO  te kunnen doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s