Over BeautyBabe33

Waarom BeautyBabe33 ?

Mijn blog is vernoemd naar mijn grootste passie, en dat is beauty. Ik zal het niet alleen over beauty hebben, maar ook over andere dingen schrijven, zoals fashion en lifestyle. Ook zal ik elke week wat foto’s proberen te plaatsen uit mijn leven en als ik even teveel stress heb zal ik dat ook met jullie delen. Ik zit nu op school, 5 dagen per week, dus ik kan niet elke dag iets plaatsen maar ik zal mijn best doen om zo vaak mogelijk iets te plaatsen.

Waarom ik eigenlijk ben begonnen met deze blog is omdat ik het gewoon heel leuk vind om te schrijven. Vroeger schreef ik eigenlijk al best wel vaak verhaaltjes en ik schreef ook altijd liedjes, schrijven is iets wat ik als sinds heel lang geleden leuk vind. Ik vind het best spannend om dingen te schrijven op een blog, en vraag me natuurlijk af wat jullie vinden. Ook hoop ik dat ik later een veel grotere en betere blog heb.

Schrijven, Mijn Passie !

Schrijven is echt mijn passie, ik doe het letterlijk op gevoel. Soms vind ik het natuurlijk best wel moeilijk om met een zin te beginnen, maar als ik uiteindelijk mijn eerste zin heb gaat alles veel makkelijker. Ik hoop ook natuurlijk dat mensen het ook leuk en interessant vinden waar ik allemaal over schrijven, dat hoopt iedereen denk ik wel. En behalve schrijven is beauty en fashion ook mijn grote passie.

Advertenties

2 gedachtes over “Over BeautyBabe33

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s